Легендарната британска рок група Ролинг стоунс издаде първия си изцяло нов

...
Легендарната британска рок група Ролинг стоунс издаде първия си изцяло нов
Коментари Харесай

Тримата от Ролинг стоунс издадоха нов албум

Легендарната английска рок група " Ролинг стоунс " издаде първия си напълно нов албум от 18 години насам - Hackney Diamonds. След дълга рекламна подготовка, това е реалност от през вчерашния ден.

Творбата съдържа 12 композиции, в някои от които вземат участие звездни посетители. Сред тях са Елтън Джон, Лейди Гага, Пол Макартни, Стиви Уондър.

Това е и първи студиен албум на групата след гибелта на барабаниста Чарли Уотс, който си отиде през 2021-ва и както е известно, концертираше съвсем до последно. Показателно е, че бандата не го е заменила с титуляр, а концертира с посетител музиканти.

Записи на Чарли може да бъдат чути в две от песните.

Друг любопитен подробност е, че някогашният басист на групата Бил Уаймън се пенсионира през 1993 година Сега обаче, тъкмо както слуховете спрягаха, се завръща към " камъните ". Уаймън е записал баса в Live by the Sword - изключително като вземем поради, че Уаймън сега е на 86 година

Дарил Джоунс не взе участие в албума.

Продуцент на новата тава е Андрю Уат (Пост Малоун, Иги Поп, Елтън Джон), с който до момента динозаврите не са работили, отбелязва WeRock.



Следавйки линка нагоре, може да чуете целия Hackney Diamonds.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР